Sandbäckens förvärvar Rörbolaget M Söderkvist AB i Västervik

7 oktober, 2020

Sandbäckens fortsätter sin tillväxtresa och stärker nu sin position på ytterligare en strategisk ort, Västervik, genom förvärv av Rörbolaget M Söderkvist AB. Avtalet signerades den 5 oktober 2020.

Rörbolaget M Söderkvist AB grundades 2004 av Mats Söderkvist som tidigare varit verksam inom bolag som Calor Celsius och BPA såväl i Sverige som i Tyskland. Bolaget har en stark marknadsposition och är i dag en heltäckande VVS-partner till både företag och privatpersoner i Västervik med omnejd.

”Jag ser fram emot att Rörbolaget och våra medarbetare nu kommer att få möjlighet att utvecklas inom Sandbäckens. Rörbolaget kommer att fortsätta vara en lokal, trygg och flexibel VVS-partner här i Västervik, samtidigt som vi får tillgång till ökade resurser och möjligheten att bredda vårt erbjudande på marknaden” säger Mats Söderkvist, VD, Rörbolaget.

”Jag hälsar Mats och teamet på Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Jag ser fram emot att följa bolagets fortsatta utveckling inom ramen för Sandbäckens affärsmodell, som ett dotterbolag under ledning av Mats som VD och delägare” säger Mats Åström, Koncernchef, Sandbäckens.

För ytterligare information, vänligen besök www.sandbackens.se eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB
+46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Torbjörn Carlsson, Regionchef Syd, Sandbäckens
+46 70 322 13 00, torbjorn.carlsson@sandbackens.se


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare