Sandbäckens förvärvar Rörbolaget i Nässjö AB

19 november, 2020

Sandbäckens stärker sin position i Småland genom förvärv av Rörbolaget i Nässjö AB. Sandbäckens är sedan tidigare aktiva i Nässjö genom bolaget Sandbäckens Rör i Vetlanda AB.

Rörbolaget i Nässjö AB startades 2005 och har en stark marknadsposition med en bred kundbas bestående av lokala fastighetsbolag, industriföretag, offentlig sektor och fastighetsägare. Bolagets verksamhet och affärserbjudande täcker ett brett spektrum, från traditionella VVS-installationer till industrimontage med licenssvetsning.

 ”Jag är mycket glad och stolt över att få hälsa Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Tommy och Ulf tillsammans med sina duktiga VS-montörer kommer att stärka vår marknadsposition i Nässjö med omnejd ytterligare”, säger Torbjörn Carlsson, VD Sandbäckens Rör i Vetlanda tillika Regionchef Syd.

”Vi ser fram emot att få fortsätta utveckla Rörbolaget i Nässjö tillsammans med Sandbäckens. Genom att gemensamt möta marknaden kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en starkare installatör och partner med ökade resurser och ett bredare utbud”, säger Tommy Ottosson och Ulf Karlsson, Delägare Rörbolaget i Nässjö AB.

 

För ytterligare information, vänligen besök www.sandbackens.se eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB
+46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Torbjörn Carlsson, Regionchef Syd, Sandbäckens
+46 70 322 13 00, torbjorn.carlsson@sandbackens.se


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  Tidigare