Francks Kylindustri och Therma Industri fortsätter sin expansion i Norge genom förvärvet av Sogn Kjøleservice

9 september, 2022

Francks och Therma Industri förstärker ytterligare sin position i Norge genom förvärvet av Sogn Kjøleservice i västra Norge. Sogn Kjøleservice, etablerade 1971, har en lång historik av projekt inom industriell och kommersiell kyla. Nuvarande ägare kommer att fortsätta i sin operationella roll och behålla en ägarandel i gruppen.

“Vi är mycket glada över att förstärka vår position i västra Norge. Sogn Kjøleservice kommer tillsammans med Invent och Therma Bergen forma ett starkt geografiskt fotfäste. Sogn Kjøleservice med sin väletablerade verksamhet och sina långa kundrelationer är ett strategiskt tillskott till Therma som kommer att förstärka vårt kunderbjudande. Det är väldigt spännande att fortsätta den framtida resan tillsammans när vi nu utökar vår plattform ytterligare i Norge.” säger Per Christian Sandved, COO/CFO Therma Industri.

Vi ser fram emot att bli en del av Francks och Therma och deras expansion i Norge. Genom vår gemensamma expertis kommer vi att utveckla vårt erbjudande för att ge ett starkare kunderbjudande. Tillsammans med Therma och Francks ser vi fram emot att utnyttja vår gemensamma bas av expertis, erfarenhet och synergier för att accelerera vår gemensamma tillväxt i den expansiva västra delen av Norge.” säger Nils Bjarne Drægni, VD för Sogn Kjøleservice.

Francks Kylindustri tillsammans med dotterbolaget Therma Industri är den ledande nordiska leverantören av industriella och kommersiella kyllösningar med ca. 40 kontor i både Sverige och Norge.

För ytterligare information, vänligen besök www.francksref.com eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB, +46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Per Christian Sandved, COO/CFO, Therma Industri AS, +47 92 81 16 03, perchristian.sandved@therma.no


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare