Francks Kylindustri förvärvar Teo-Kyl

31 augusti, 2020

Francks förstärker sin position i Skåne genom förvärvet av Teo-Kyl Sweden AB. Nuvarande ägare Mathias Olson kommer att arbeta kvar som affärsområdeschef för butikskyla i Skåne som en del av Francks Kylindustri Helsingborg AB.

“Vi är mycket glada att Mathias har valt att ansluta sig till Francks som kommer fortsätta att stärka vår position på marknaden med sin kompetens och erfarenhet. Det möjliggör att vi kan utveckla bolaget ytterligare genom att vi nu har möjlighet att bredda verksamheten ytterligare och erbjuda nya tjänster. Förvärvet av TEO-Kyl är i linje med vår affärsstrategi att växa och bredda oss mot nya intressanta kundgrupper framförallt butiker som vi inte har jobbat med så mycket tidigare. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Mathias” säger Mikael Syrén, CEO Francks Kylindustri Helsingborg.

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta med den starka tillväxt som verksamheten haft i Skåne. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och har fått större förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation. Som del av Francks får vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda våra kunskaper och tillsammans hoppas vi att vi kan växa och stärka marknaden i Skåne.” säger Mathias Olson, Teo-Kyl Sweden AB.

För ytterligare information, vänligen besök www.franckskylindustri.se eller kontakta:

Mikael Syrén, Francks Kylindustri i Helsingborg AB, +46 42 450 62 70


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare