Francks Kylindustri förvärvar Mats Servicepartner

2 november, 2020

Francks förstärker sin position i Katrineholm med omnejd genom förvärvet av Mats Servicepartner AB. Nuvarande ägare Mats Gustavsson kommer att arbeta kvar i verksamheten och tillsammans med Francks befintliga personal är det totalt 8 personer på det nya kontoret i Katrineholm.

”Vi är mycket glada att Mats har valt att ansluta sig till Francks och stärka vår position på marknaden. Förvärvet av Mats Servicepartner är i linje med vår affärsstrategi att expandera geografiskt och bredda oss mot nya intressanta kundgrupper. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Mats”, säger Magnus Lekander, VD Francks Kylindustri Norrköping.

”Det har varit 12 lärorika och spännande år som jag har drivit verksamheten och följt mina kunder i vått och torrt. Jag ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta den starka tillväxt som verksamheten haft i Katrineholm sedan starten 2008. Som del av Francks får vi ytterligare möjligheter att utvecklas och bredda våra kunskaper och tillsammans hoppas jag att vi kan växa och stärka industrimarknaden i Sörmland”, säger Mats Gustavsson, Mats Servicepartner.

 

För ytterligare information, vänligen besök www.franckskylindustri.se eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB
+46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Magnus Lekander, Francks Kylindustri i Norrköping AB
+46 70 383 09 70, magnus.lekander@franckskylindustri.se


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  Tidigare