Francks Kylindustri förvärvar Kylconstruktioner i Västmanland

8 mars, 2022

Francks förstärker sin position i Mälardalen genom förvärvet av Kylconstruktioner i Västmanland AB. Kylconstruktioner genomför kylentreprenader och serviceprojekt i framför allt Västmanland. Nuvarande ägare kommer att fortsätta utveckla bolaget i samverkan med Francks.

“Vi är mycket glada över att Kylconstruktioner – med sin långa erfarenhet och imponerande historik av lönsam tillväxt – har valt att ansluta sig till Francks. Genom förvärvet av Kylconstruktioner förstärker vi vår lokala marknadsposition och blir en nyckelspelare i Mälardalen. Kylconstruktioner är ett väletablerat företag med stark lokal förankring som delar vår vision och våra värderingar. Vi ser fram emot att fortsätta resan framåt tillsammans.” säger Peter Eriksson, Regionschef Francks Kylindustri.

Vi ser fram emot att bli en del av Francks och utnyttja vår gemensamma bas av expertis och erfarenhet för att accelerera vår tillväxt. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan skapa en stark plattform och med vår samlade kompetens erbjuda marknadsledande kundservice.” säger Jens Wide, Daniel Broman och Mats Fogenberg, majoritetsägare för Kylconstruktioner.

Francks Kylindustri är den ledande nordiska leverantören av industriella och kommersiella kyllösningar med ca. 40 kontor i både Sverige och Norge.


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare