Francks Kylindustri förvärvar Gårdfeldts Kyl

10 november, 2020

Francks förstärker sin position i Värmland genom förvärvet av Gårdfeldts Kyl AB. Nuvarande ägare Anders Gårdfeldt och Torbjörn Engelbrektson kommer att arbeta kvar som VD respektive projektledare. Gårdfeldts omsätter idag runt 50 Mkr och sysselsätter cirka 20 medarbetare.

”Vi är mycket glada att Gårdfeldts har valt att ansluta sig till Francks och stärka vår position på den svenska marknaden med sin kompetens och erfarenhet. Det möjliggör att vi kan utveckla bolaget ytterligare genom att vi nu har möjlighet att bredda verksamheten och erbjuda nya tjänster. Gårdfeldts är ett anrikt familjeföretag som delar vår vision och våra värderingar och det känns otroligt spännande att fortsätta på den framtida resan tillsammans”, säger Per Hannius, VD Francks Kylindustri.

”Vi ser fram emot att bli en del av Francks och fortsätta den starka tillväxt som verksamheten haft i Värmland. Genom vår expertis har vi ett mycket starkt erbjudande till marknaden och stort förtroende hos våra kunder inom konstruktion, konsultation och installation. Som del av Francks får vi ytterligare möjligheter att utvecklas och tillsammans hoppas vi kunna växa och stärka marknaden i Värmland med omnejd”, säger Anders Gårdfeldt, Gårdfeldts Kyl.

För ytterligare information, vänligen besök www.franckskylindustri.se eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB
+46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Per Hannius, VD, Francks Kylindustri Sweden AB
+46 73 539 92 25, per.hannius@franckskylindustri.se


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare