Francks Kylindustri förstärker positionen i Småland genom förvärvet av LS Värmepumpservice

7 augusti, 2023

Francks Kylindustri förstärker positionen i Småland genom förvärvet av LS Värmepumpservice. LS Värmepumpservice är baserade i Växjö och verksamma inom installation och service av värmepumpar. Förvärvet kommer förstärka koncernens kapacitet i Småland och bidra med utökad expertis inom värmepumpsteknologi.

“Vi är glada över att kunna annonsera att LS Värmepumpservice har valt att bli en del av Francks kylindustri. Med 25-års historik inom värmepumpsteknologi har LS Värmepumpservice utvecklat gedigen erfarenhet av att leverera högkvalitativ service åt sina kunder. Genom förvärvet förstärker vi positionen i Smålandsregionen och utökar våra kunskaper inom värmepumpslösningar. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med nuvarande ägare.” säger Magnus Detterholm, VD för Francks Kylindustri.

”Att bli en del av Francks Kylindustri kommer att bidra till accelererad tillväxt och möjliggöra ett utökat utbud inom energieffektiva lösningar genom gruppens sammantagna kunskaper och erfarenheter. Nära samarbete med de andra Smålandsbaserade bolagen inom koncernen gör det möjligt att nå en större kundbas och att förstärka vår lokala närvaro i området. Vi ser mycket fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med Francks teamet.” säger Lars-Erik Sandberg, VD för LS Värmepumpservice.

Francks Kylindustri är tillsammans med dotterbolaget Therma Industri Nordens ledande leverantör av industriell och kommersiell kyla med 45+ kontor och ~550 anställda i både Sverige och Norge.

För ytterligare information, vänligen besök www.francksref.com eller kontakta:

Marcus Planting-Bergloo, Managing Partner, Segulah Advisor AB
+46 70 229 11 85, planting@segulah.se

Magnus Detterholm, CEO, Francks Kylindustri AB
+46 73 258 81 56, magnus.detterholm@francksref.com


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare