DOCU Nordic förvärvar Nordic Family Group

5 april, 2017

Segulah IV:s portföljbolag DOCU Nordic förvärvar Nordic Family Group 

DOCU Nordic har via sitt dotterbolag Marknadsdata Information förvärvat 94.88% av aktierna i Nordic Family Group. Nordic Family Group kopplar samman nyblivna föräldrar och familjer som väntar barn med företag verksamma inom dessa segment genom sina koncept Babybox och Babybag, som distribueras i Norden.

Detta strategiska förvärv öppnar upp ett nytt segment för DOCU Nordic och stärker ytterligare företagets position som den ledande aktören inom förmedling av händelsebaserad information i Norden.

”Nordic Family Group är ett intressant bolag med stor utvecklingspotential. Vi har stora förhoppningar att vi tillsammans med bolagets kompetenta och kunniga personal ska kunna förädla och vidga utbudet av tjänster och därmed generera bra tillväxt de kommande åren”, säger Stefan LindqvistVD, DOCU Nordic.

Om DOCU Nordic

DOCU Nordic är marknadsledare inom förmedling av händelsebaserad information i sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård. Företaget förser sina kunder med data och marknadsinformation som är essentiell för deras försäljningsarbete. DOCU Nordic förmedlar tjänster i Sverige, Norge, Danmark och Finland. DOCU Nordic ägs av Segulah IV L.P., fonder rådgivna av Ares Management L.P. och företagsledningen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 Stefan Lindqvist, VD, DOCU Nordic AB, 0706 676 252

Percy Calissendorff, Partner, Segulah Advisor AB, 08 402 87 06


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  Tidigare