DOCU Nordic förvärvar CRM-Byggefakta A/S

28 november, 2014

DOCU Group Sweden AB (”DOCU Nordic”), den ledande databas- och informationsleverantören till den nordiska byggbranschen, har ingått ett avtal om att förvärva en majoritets-andel i CRM-Byggefakta A/S.

CRM-Byggefakta är Danmarks ledande leverantör av information kring byggprojekt och förser kunderna med de senaste uppgifterna från mer än 9 000 pågående danska byggprojekt. CRM-Byggefakta är en viktig informationsleverantör åt ledande aktörer inom branschen såsom Velux, Hoffmann och Icopal.

CRM-Byggefakta har beräknade intäkter för 2014 på 25 miljoner danska kronor.

Jens Slott Johansen, grundare och VD för CRM-Byggefakta kommer att driva den danska verksamheten för DOCU Nordic:

”CRM-Byggefakta och Bygge Information [DOCU Nordic] är två stabila och lönsamma verksamheter med attraktiva tillväxtmöjligheter. Jag ser fram emot att integrera verksamheterna och arbeta tillsammans med DOCU Nordic och Segulah för att ytterligare utveckla verksamheten”, kommenterar Jens Slott Johansen.

Stefan Lindqvist, VD för DOCU Nordic, kommenterar:

”CRM-Byggefakta är ett starkt varumärke som i dag erbjuder tjänster av högsta kvalitet. Jag ser fram emot att arbeta med CRM-Byggefakta för att ytterligare utveckla verksamheten och förstärka erbjudandet till våra kunder”.

”Vi är mycket nöjda över denna transaktion. Förvärvet av CRM-Byggefakta ingick i planerna när Segulah IV tidigare i år förvärvade DOCU Nordic. Nu har vi skapat en obestridd marknadsledare i Danmark”, säger Henrik Lif, Segulah Advisor AB.

 

För ytterligare information, besök www.segulah.se, www.docu.se eller kontakta:
Stefan Lindqvist, VD DOCU Nordic, mobil: 070 667 62 52
Jens Slott Johansen, VD CRM-Byggefakta, mobil: +45 224 774 16
Henrik Lif, Partner Segulah Advisor AB, mobil: 070 840 39 09


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  Tidigare