Beerenberg Services förvärvar Remotion

8 april, 2022

Beerenberg förstärker sin position som leverantör av kostnadseffektiva, tekniska och hållbara lösningar för ytunderhåll genom förvärvet av Remotion. Remotion som grundades 2014, är en betydande leverantör av teknik och världsledande leverantör av magnetiska fjärrstyrda fordon för offshore-arbeten i vågskvalpszonen. Tekniken har under årens lopp vidareutvecklats inom området Fabric Maintenance där robotlösningar hjälper industrin att bli mer hållbar och säkrare för både personal och miljö.

“Med Remotion ombord kommer vi att vidareutveckla ytunderhållstjänster i linje med våra kunders förväntningar. När samhället går snabbare mot netto-nollutsläpp, siktar Beerenberg på att vara en partner på resan genom att investera i människor, hållbarhet och teknik. Användningen av robotik och modern teknik inom industriell isolering och ytunderhåll är bara några exempel på hur vi arbetar för att minska vårt koldioxidavtryck. Remotion har en lång meritlista och en kultur som passar väl in med Beerenberg” säger Arild Apelthun, VD för Beerenberg.

”Vi är glada över att vara en del av Beerenberg för att dra nytta av vår gemensamma bas av expertis och erfarenhet för att tillsammans vidareutveckla vår teknologi. Vi känner varandra väl från att ha arbetat tillsammans i många framgångsrika projekt inom området Fabric Maintenance” säger Morten K. Urrang, grundare och Managing Director för Remotion.

Beerenberg Services är en av de ledande leverantörerna av underhåll och modifikationstjänster på norska kontinentalsockeln samt en global leverantör av isoleringsprodukter. Beerenberg har sitt huvudkontor i Bergen och har kontor i Stavanger och Skien i Norge och i Polen, Sydkorea, Thailand och Singapore.

För ytterligare information, vänligen besök www.beerenberg.com eller kontakta:

Sebastian Ehrnrooth, Ordförande, Segulah Advisor AB
+46 73 360 42 05, ehrnrooth@segulah.se

Arild Apelthun, VD, Beerenberg
+47 918 19 265, arild.apelthun@beerenberg.com

Morten K. Urrang, Managing Director, Remotion
+47 971 31 401, morten.urrang@remotion.no


 • Ladda ner PDF
 • Nyhetsarkiv

  2023

  2022

  2021

  2020

  2019

  2018

  Tidigare